Voeding & Lifestyle

Voeding

Alle diëten werken, totdat je ermee stopt. Ik propageer geen specifiek dieet en verkoop geen ‘8 weken, 8 kilo’ afvalprogramma. Wat ik wel doe, is je begeleiden naar een evenwichtig voedingspatroon. Welke benadering daarvoor nodig is, verschilt van persoon tot persoon. De één boekt direct succes door het bijhouden van een eetdagboek, de ander leer ik betere gewoontes aan. In alle gevallen kun je op mijn coaching rekenen.

Wil je alvast advies? Lees de columns die ik schreef voor het Trouwen Magazine.

Lifestyle

Hoe vitaal voel jij je? Zit je lekker in je vel of slaap je slecht? Een uurtje sporten is een geweldig remedie tegen stress, daarnaast nemen we je lifestyle onder de loep. Voldoende beweging, ontspanning en nachtrust… met een paar aanpassingen kun jij je zoveel energieker voelen!

Expertise

Ben je het meest gebaat bij een uur intensief boksen of bereik je meer met core- en krachttraining? Het is mijn expertise om goed te luisteren, in te schatten en de juiste oefeningen toe te passen. Ik stem iedere training af op jouw fysieke gesteldheid van dat moment en hanteer indien nodig yoga of massagetechnieken.

Voeding

Alle diëten werken, totdat je ermee stopt. Ik propageer geen specifiek dieet en verkoop geen ‘8 weken, 8 kilo’ afvalprogramma. Wat ik wel doe, is je begeleiden naar een evenwichtig voedingspatroon. Welke benadering daarvoor nodig is, verschilt van persoon tot persoon. De één boekt direct succes door het bijhouden van een eetdagboek, de ander leer ik betere gewoontes aan. In alle gevallen kun je op mijn coaching rekenen.

Wil je alvast advies? Lees de columns die ik schreef voor het Trouwen Magazine.

Lifestyle

Hoe vitaal voel jij je? Zit je lekker in je vel of slaap je slecht? Een uurtje sporten is een geweldig remedie tegen stress, daarnaast nemen we je lifestyle onder de loep. Voldoende beweging, ontspanning en nachtrust… met een paar aanpassingen kun jij je zoveel energieker voelen!

Expertise

Ben je het meest gebaat bij een uur intensief boksen of bereik je meer met core- en krachttraining? Het is mijn expertise om goed te luisteren, in te schatten en de juiste oefeningen toe te passen. Ik stem iedere training af op jouw fysieke gesteldheid van dat moment en hanteer indien nodig yoga of massagetechnieken.

“Personal Training is absolutely the best thing I have ever done for myself. You are GOOD!”
Mevr. Aarup

“Inmiddels ben ik al 6 kilo afgevallen in 10 weken!”

Mevr. Rymarz

“Claudia is enthusiastic, professional and extremely knowledgeable of her field.”

Mevr. Drosten
voeding en lifestyle
personal training
Media
referenties
locaties
Contact

Neem nu contact op

Ja, ik wil een gratis en vrijblijvende proeftraining!